Svane Køkkenet

Butikken har nu 37 inspirerende udstillinger

Inspirerende køkkenudstillinger

Velkommen i vores spændende Svane Køkkenet afdeling.
Vores inspirerende butik er kendt for at opfylde din køkkendrøm!

Kig ind i butikken til en snak med en af vores 3 erfarine indretningskonsulenter, eller book et møde nedenfor.

Gå til webshop

MS12 - En naturlig fusion

MS12 er Svane Køkkenets mest eksklusive møbelserie. Arkitekttegnet, funktionelt design i ædle materialer. Håndlavet kvallitet, produceret på egen fabrik.

NYHEDEN S19 – Udført i praktisk laminat

S19 er rendyrket enkelhed i sit formsprog og tidløst i sit udtryk. S19 er udført i Surface laminat, det måske mest praktiske og holdbare materiale i møbelbranchen.

S19 kan bruges i køkken, bad og til opbevaringsløsninger i resten af boligen. S19 er mere plads, kvalitet og design – samlet i ét produkt.

SMART® - En nemmere hverdag

Er du til funktionelle detaljer i din hverdag, er SMART® køkkenet lige noget for dig. Køkkenet er ikke bare smart udenpå. Indvendigt er det også fyldt med praktiske detaljer og smarte features.

SUPREME - Funktionel nydelse

SUPREME modellen er målrettet vores professionelle kunder. Det er Svane Køkkenets mest prisvenlige fronttype, og kan anvendes til både køkken- bad- og garderobeløsninger.

FUNKTIONEL DANSK DESIGN

I mange danske hjem er køkkenet blevet den naturlige samlingsplads for familien. Derfor skal køkkenet både være funktionelt og indbyde til hyggestunder, gennem inspirerende og funktionelt dansk design. Vi tilbyder et stort udvalg af både bordplader, køkkenskabe- og låger, integrerede greb, højskabe, innovative opbevaringsløsninger og meget mere. 

Hos Svane Køkkenet i Ramsing Shopping Center, er du altid velkommen til at kigge ind og lade dig inspirere af vores mange spændende udstillinger. Går du allerede rundt med en køkkendrøm i hovedet, tager en af vores indretningskonsulenter gerne en uforpligtende snak med dig over en kop kaffe. 

Når du handler hos Svane Køkkenet, støtter du samtidig op omkring danske arbejdspladser, da vi producerer alt på danske fabrikker, der selvfølgelig også har lokation i Danmark.

ÅBNINGSTIDER

HVIDEVARER
MONTØR

KONTAKT