Kop og Kande

Landsdækkende isenkramforretning med stort udvalg af anerkendte mærker.

KVALITETEN ER I HØJSÆDET

Velkommen i Kop og Kande. Kom ind i butikken og se vores brede sortiment. Vi forhandler udelukkende anerkendte mærker af høj kvalitet, så du kan få det helt rigtige produkt med hjem.  

TIL KØKKENET

I butikken finder du vores store udvalg af køkkenudstyr til både bagning, madlavning eller noget helt tredje. Vores produkter er i top-kvalitet, og vi forhandler bl.a. de anerkendte producenter EVA TRIO og Raadvad. 

TIL STUEN

Vores spændende udvalg af brugskunst giver dig mulighed for at finde netop det, der passer til din personlige smag. Vores udvalg er bredt, men vi forhandler bl.a. den populære Lyngby vase i flere varianter. 

TIL BORDET

Hos Kop og Kande har vi en række spændende produkter til borddækningen. Uanset om du søger udstyr til festlige lejligheder eller til hverdagsbrug, har vi noget til enhver smag blandt både glas, karafler, stel, bestik, tekstiler og meget mere.

TIL BADEVÆRELSET

Vores sortiment til badeværelset indeholder alt lige fra personlig pleje til elektriske apperater. Fælles for dem alle er, at funktionaliteten og designet er i top, så du kan finde noget, der passer præcis til din smag.

BRUGSKUNST I HØJ KVALITET

Hos Kop og Kande sætter vi kvaliteten af vores produkter i højsædet. Hele sortimentet er nøje udvalgt fra anerkendte mærker, så vi altid kan stå inde for vores produkter. Vi fokuserer i høj grad på at have et bredt udvalg af lækre designs, hvor funktionaliteten samtidig er i top.  

Vi har alt lige fra pyntegenstande, elektriske apparater og personlig pleje til køkkenudstyr og pynt til diverse højtider. Kig ind forbi butikken, vi står altid klar til at hjælpe og vejlede dig.

ÅBNINGSTIDER

HVIDEVARER
MONTØR

KONTAKT