Hvidevarer 

Hvidevarer fra Danmarks bedste forhandlere

Hvidt og Frit hvidevarer

Oplev hvidevarer i  i den højeste kvalitet og tilbyder kun de bedste mærker som Miele, Siemens, Bosch, AEG osv.

Vi arbejder altid på at give et godt tilbud, god service og den rigtige rådgivning. Som ekstra service hjælper vi også med levering og montering af dine hvidevarer.

BOSCH

Hos Hvidt og Frit fører vi bl.a. produkter fra den anerkendte forhandler Bosch, som er kendt for deres kompromisløse kvalitet og tekniske perfektion.

AEG

AEG er en tysk elektronikgigant, som har eksisteret siden 1883. Deres mange års erfaring i branchen gør dem til en yderst kompetent og kvalitetsbevidst leverandør.

MIELE

I butikken finder du Miele's velkendte hvidevare produkter. Med talrige priser og udmærkelser har Miele gennem en mangeårig periode befundet sig på toppen af hvidevare industrien.

SIEMENS

Mottoet "Fremtiden flytter ind" afspejler meget godt produkterne fra Siemens. Brugen af deres innovative teknologi forbinder produkterne i en verden fyldt med spændende muligheder. 

NØJE UDVALGTE FORHANDLERE

Med over 80 butikker fordelt i hele landet, har Hvidt og Frit Hvidevarer efterhånden etableret sig som en fast bestanddel af hvidevare industrien. Vi har en bred kompetenceramme, og udvælger nøje de forhandlere, som vi vælger at inddrage i vores brede og kvalitetsbevidste produktsortiment. 

Vi forhandler alt i hårde hvidevarer, og fører bl.a. anerkendte mærker som Bosch, Siemens, Miele, OBH Nordica og Nilfisk, så vi altid kan stå inde for vores produkter. 

I butikken bliver du mødt af vores fagligt kompetente personale, som altid står klar til at give en hjælpende hånd.

ÅBNINGSTIDER

HVIDEVARER
MONTØR

KONTAKT