Lampeland

Vestjysk belysningsbutik i topklasse

VI LYSER HJEMMET OP

Velkommen i Lampeland! En skøn belysningsbutik med lamper for enhver smag. Vi forhandler lamper til alle rum i hjemmet - også udendørs. 

BORDLAMPER

Leder du efter en lampe til bordet, har Lampeland et bredt udvalg af lamper i diverse spændende designs - til kommoden, hjørnebordet eller sengebordet.

GULVLAMPER

Vores sortiment af gulvlamper indeholder både klassiske og retro standerlamper med indbygget LED. Kan placeres ved sofaen, som hyggebelysning i hjørnet eller som almen rumbelysning.

LOFTLAMPER

Hos Lampeland har vi et bredt udvalg af lækre loftlamper til almen rumbelysning. De kan anvendes i hele huset og bliver hurtigt en fast del af rummet.

VÆGLAMPER

I butikken finder du vores inspirerende udvalg af væglamper. De anvendes ofte som sengelampe, en pyntelampe i gangen eller som et frisk pust til indretningen i stuen.

LYS HVERDAGEN OP

Belysningen i hjemmet er altafgørende for den helstøbte oplevelse man får, når man træder ind i et rum. En inspirerende lampe kan samle rummet, og skabe det sidste helstøbte finish i indretningen af dit hjem.

Lampeland i Ramsing Shopping Center er en skøn og inspirerende belysningsbutik i kreative omgivelser. Vi bestræber os på at have lamper til enhver smag. Derfor indeholder vores sortiment alt fra klassiske og retro-inspirerede lamper, mens vi samtidig ynder at følge med de moderne tendenser indenfor belysning af hjemmet.  

Kig ind forbi butikken og lad dig inspirere af vores spændende udvalg. Vores medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig. 

ÅBNINGSTIDER

HVIDEVARER MONTØR

KONTAKT